Welke items kocht ik voor mijn vakantie in Frankrijk?

De afgelopen twee weken heb ik doorgebracht in Frankrijk. Voordat ik op vakantie ga heb ik altijd de slechte gewoonte om een aantal items in te slaan en dan met name kleding. Ik vul mijn zomergarderobe eigenlijk veel minder snel aan als mijn wintergarderobe, maar dit jaar besloot ik het andersom te doen. Benieuwd naar welke items ik heb gekocht voor mijn vakantie in Frankrijk? Kijk dan snel verder.

De afgelopen weken was het volop sale in de winkels en normaal gesproken ben ik niet zo’n sale shopper. De mooiste items zijn vaak al verdwenen of mijn maat is al uitverkocht. Daarom koop ik mijn kleding het liefst als het net binnenkomt, dan is mijn maat vrijwel altijd aanwezig en weet ik dat ik de items echt leuk vind. Je betaalt er dan natuurlijk iets meer voor dan wanneer het in de sale terechtkomt. Maar heel heel soms heb ik ook wel zin om even rond te struinen door de winkels tijdens de sale en dit keer vond ik toch best wel wat items! 

Bij de Bershka vond ik heel leuk geel t-shirtje die ik combineer met een witte tuinbroek/jurk die aan de zijkanten ook gele strepen hebben (ook tijdens de sale gekocht). In eerste instantie twijfelde ik toch een beetje over deze outfit omdat ik mij hier toch niet helemaal comfortabel in voelde, maar besloot toch om het te dragen. Ik kreeg vrijwel direct super leuke reacties van vriendinnen en familie, waardoor je toch zelf ook enthousiast raakt over de kleding. Natuurlijk kun je een geel t-shirt eindeloos combineren met een leuke jeans of zwarte broek en ook de tuinbroek/jurk kun je eindeloos combineren met andere kleuren!

Wanneer ik op vakantie ga vind ik het altijd lastig om te beslissen welke tas ik mee moet. Mijn tas moet niet te klein zijn, want ik wil hem meenemen naar het strand en naar het zwembad, maar te groot ik is ook niet comfortabel. Een tas voor op vakantie is voor mij perfect wanneer ik hem voor ieder moment van de dag kan gebruiken en dit jaar vond ik hem! Bij de H&M vond ik een zwarte ronde tas met aan beide kanten een witte cirkel. Er zit verder niks op of aan de tas, waardoor ik mijn spullen gemakkelijk in en uit de tas kan doen. De tas is van zichzelf lekker licht, waardoor hij niet snel zwaar wordt. Verder vond ik bij de H&M ook nog een basic denim short voor een avondje stappen of voor een lange wandeling. 

Naast de drie bovengenoemde sale items kocht ik ook nog een aantal basic shirts, in de kleuren geel, groen en zwart. Deze shirts hebben een kleine col, maar zijn wel lekker luchtig. Ik ben iemand die het in de avonden snel koud krijgt, en daarom zijn deze items erg fijn. Je kunt ze vrijwel met alles combineren zonder dat je je hele outfit moet aanpassen als je het koud krijgt. tijdens mijn vakantie heb ik deze items vooral gecombineerd met mijn lange gestreepte broek of met mijn korte denim short die ik ook voor de vakantie heb aangeschaft.

Shirtjes, broekje en een tas, maar ook bikini’s mochten natuurlijk niet ontbreken. De juiste bikini vinden is voor mij altijd een hele opgave. Ik denk dat iedereen wel iets heeft waarvan je zegt: ‘Dat vind ik altijd lastig te vinden.’ Meestal vind ik de vorm niet leuk, of de kleuren spreken mij niet aan. Ik kan uren lang op het internet struinen, maar gewoon niet de perfecte bikini vinden. Daarbij komt ook dat ik vaak iets meer voor een bikini wil uitgeven, omdat ik van mening ben dat dit iets is wat comfortabel en prettig moet zitten. In de vakantie of op warme zomerdagen draag ik vaak een bikini en deze moet gewoon goed zitten. Omdat ik dit jaar wederom nergens kon slagen besloot ik eens te kijken op SHEIN. Ik zag regelmatig advertenties voorbij komen en besloot om de gok te wagen. Ik bestelde hier drie bikini’s die mij wel leuk leken en wachtte af tot dat ik ze ontvangen had. Ik was bij het ontvangen van de items alles behalve enthousiast. Met grote twijfel paste ik de items en ik wist niet precies wat ik hier nou van vond. Ik zocht naar het retourbeleid, maar hierin stond dat ik de items niet kon retourneren. Een van de bikini’s was echt te klein en ik zocht nog even verder. Ik vond bij de H&M nog een andere bikinitop en besloot om deze en mijn andere bikini’s in te pakken om mee te nemen op vakantie. Eerlijk gezegd heb ik op vakantie best veel plezier gehad van mijn items die ik had besteld, maar ik zou dit volgend jaar niet weer doen. Deze items zijn leuk voor een vakantie, maar daarna zou ik ze weg doen. 

Naast kleding kocht ik ook nog een aantal andere dingen. Ik vind het fijn om mijn vakantie door te brengen met mooie nagels en daarom kocht ik nog even snel een nagellak van het merk Essence. Het werd de kleur roze omdat deze vrijwel overal mee te matchen valt. Nagellak van Essence vind ik niet de allerbeste, maar hij brengt wel prettig aan, droogt snel en is makkelijk te verwijderen. 
Verder kocht ik ook nog een zonnebril koord bij de So Low voor maar lieft €1,-. Tegenwoordig zie je iedereen met vrolijke, kleurrijke zonnebril koordjes lopen, maar die van mij is gewoon basic zwart en van suède. Ik wist eerst niet zo goed wat ik hiervan moest vinden, maar ik vind het eigenlijk heel prettig. Vooral met het autorijden of bij het bezoeken van een stad. Je kunt je zonnebril gemakkelijk op en af zetten en ik raak hem hierdoor niet de hele tijd kwijt. 

Van alle items die ik heb aangeschaft heb ik eigenlijk heel veel plezier gehad en kan ik ook na mijn vakantie blijven gebruiken. Welke items heb jij ingeslagen voordat je op vakantie ging of welke items ben jij nog van plan om aan te schaffen?

Veel Liefs,
Eileen

7 thoughts on “Welke items kocht ik voor mijn vakantie in Frankrijk?

 1. Balou zegt:

  Ik hou er ook van om in de Sale items te snuffelen! De ene keer vind ik er veel, de andere keer niks..
  Leuk dat je dit keer zoveel hebt kunnen vinden!

 2. Mira zegt:

  Wat een leuke aankoopjes! Ik doe altijd een rondje Primark/H&M voor ik vertrek omdat ik altijd zo weinig zomerse kleding heb!

 3. Rory zegt:

  Heel eerlijk vind ik het eigenlijk veel leuker om iets te kopen in het land van bestemming. Als een soort van souvenir maar ook om daar (en terug in NL) te dragen. Zodat je iets unieks hebt wat je hier niet hebt. Dat ik ooit in San Francisco ontzettend enthousiast was over een t-shirt bij de H&M kon mijn man dan ook niet begrijpen (en ik nu ook niet). Ik koop juist wel in de sale, maar eigenlijk niet specifiek voor een vakantie.

Reacties zijn gesloten.