Oeps, I did it again!

Misschien ken je het wel.. té veel twijfels over je haar. Ik als kapster en zo wispelturig als maar kan, heb hier haast elke dag wel mee te maken. Laten groeien, deze lengte of toch kort? Ik vind alles een paar dagen leuk en dan ben ik er eigenlijk wel weer zat van.

Afgelopen weken was het weer zover. Volgens mij heb ik mijn collega’s en vriendje helemaal gek gemaakt met mijn gezeur, want Eileen wou weer kort. Ik was net op weg om mijn haar te laten groeien en het schoot al aardig op.
Wanneer ik een paar mooie kapsels tegen kom op pinterest, of heb geknipt bij een klant dan ben ik meteen verkocht.

Vrijdag heb ik dan eindelijk weer de schaar er in laten zetten en wat een opluchting. Ik merk dat langere lengtes niet meer voor mij zijn weggelegd. Persoonlijk vind ik als kapster een mooie korte coupe ook veel mooier en geeft je echt een eigen uitstraling.

Twijfel jij ook zo om je haar korter te knippen? Denk dan om het volgende:
– Denk altijd een paar dagen na
– Weet goed dat het haar nooit zo wordt als op de foto waar je helemaal weg van bent
– Ook kort haar moet je goed verzorgen en stylen
– Bedenk goed naar welke kapper en door wie je je haar wilt laten knippen
– Laat je niet te snel overhalen
Ben je er zeker van? dan zeg ik DOEN!

Hair