MIJN VAKANTIE MUSTHAVES!

Yes, de tentamens zijn achter de rug, mijn stage is afgerond en het is bijna tijd voor vakantie. Aanstaande zondag vertrekken wij en begint ons derde kampeeravontuur! Een aantal musthaves mogen zeker niet ontbreken en ik vertel je wat mijn favoriete vakantie musthaves zijn.

Allereerst is het natuurlijk super belangrijk dat je je identiteitskaart of paspoort bij je hebt. Voorheen had ik gewoon een identiteitskaart, maar toen deze verlopen was koos ik voor een paspoort. Kort daarna vlogen wij naar Kaapverdië en kwam het goed van pas. Om mijn paspoort mooi te houden heb ik hier altijd een paspoorthouder omheen. Een mooi bruin, leren hoesje. Zo kan ik mijn paspoort gemakkelijk vinden en raak ik hem ook niet zo snel kwijt. Ik ben namelijk nog wel goed in het kwijtraken van spullen. Daarnaast is er ook ruimte voor andere pasjes. Erg handig vind ik zelf. Ik bewaar hier bijvoorbeeld mijn duikbrevetten, want die heb ik in Nederland voorlopig nog niet nodig. Het paspoort hoesje is trouwens te vinden in onze webshop: shop hier.

Als vrouw zijnde moet je natuurlijk een hoop verzorgingsproducten mee, althans zo iemand ben ik wel. Mijn shampoo, bodywash, make-up remover, haarolie en ga zo maar door. Voor de webshop kocht ik een keer deze super leuke toilettasjes in, waar echt heel veel in past. In het toilettasje zijn meerdere vakjes te vinden en hierdoor blijven je spullen ook nog een beetje georganiseerd. Je zou dit leuke tasje ook gewoon in de badkamer kwijt kunnen en dan hoef helemaal geen moeite meer te doen tijdens het inpakken. Je trekt aan het touwtje en klaar! 
Helaas is dit product uitverkocht.

Een ander item wat echt niet mag ontbreken tijdens mijn vakantie is de small wallet. Een kleine wallet waar je jouw belangrijkste pasjes in kwijt kunt. Zelf neem ik namelijk nooit al mijn pasjes mee, maar alleen de aller belangrijkste: bankpas, zorgpas en rijbewijs. Aan de zijkant is eventueel nog ruimte voor briefgeld of notities. Daarnaast vind ik het formaat van de wallet ook erg prettig. Hij past in al mijn kleine schoudertasjes en neemt weinig ruimte in beslag!
Benieuwd geworden naar de small wallet? Je shopt hem hier in maar liefst twee verschillende kleuren!

SUNGLASSES, YES YES YES! Ben jij ook zo  gek op zonnebrillen? Ik kan er nooit genoeg van krijgen, maar zet hem ook al op bij de aller eerste zonnestralen. Daarbij moet ik zeggen dat ik deze ook echt wel nodig heb, anders is het mij veel te fel aan de ogen. Ik begin dan gelijk te turen en dat veroorzaakt hoofdpijn. Op vakantie mag deze ook echt niet ontbreken en ik neem er meestal twee of drie mee. Ook nog een beetje afwisseling!
Wist je trouwens dat wij ook een aantal zonnebrillen verkopen? Je vindt ze hier.

In Nederland loop ik niet graag op slippers, maar op vakantie mogen ze natuurlijk niet ontbreken. Ik loop dan het liefste de hele dag op slippers en vorig jaar kocht ik er een paar van Ilse Jacobsen. Ik heb er al ontzettend veel op gelopen, maar ze lopen nog steeds lekker. De slippers hebben een zacht voetbed, maar zijn niet voor iedereen weggelegd. Wij verkopen ze ook bij Van Arendonk en de reacties zijn dan ook wisselend. Sommige mensen vinden Havaianas toch prettiger. Anyway, ik vind ze lekker lopen en voor mij zijn ze echt perf! Je hebt ze in veel verschillende kleurtjes en het bandje bij de tenen en over de voeten bevat een kleine glitter. Nog lekker feestelijk ook!

Nu weet je meer over mijn vakantie musthaves, maar wat mag er echt niet ontbreken in jouw koffer?

Veel liefs,
Eileen

*Na 14 juli zijn wij op vakantie.
*Bestellingen worden vanaf 5 augustus weer verstuurd. 

8 reacties op “MIJN VAKANTIE MUSTHAVES!

 1. Anke (Fanke.nl) zegt:

  Leuke musthaves! Ik kan absoluut niet zonder mijn telefoon, telefoonlader, paspoort en pinpas. Ook mogen bijvoorbeeld tijdschriften en boeken niet ontbreken als ik op vakantie ga. (:

 2. Manon zegt:

  Ik heb eind vorig jaar geloof ik een Secrid gekocht. Zo’n klein ding waar 6 pasjes in kunnen. Zo handig, kan niet meer zonder. Dat is nu mijn portemonnee!

 3. Caroline zegt:

  Leuke spulletjes en die small wallet is een uitkomst. Ik heb ook z’n klein portemonneetje voor enkele pasjes, scheelt een hoop ruimte in je handtas!

 4. Gabriëlle zegt:

  Ik heb inderdaad ook echt vakantie musthaves, mijn zonnebril en kleine portemonnee gaan altijd mee! En een paspoort hoes heb ik ook, zo vind ik het altijd binnen een paar seconde terug!

 5. Mitchel zegt:

  Bedankt voor de tip van het kleine portemonneetje. Ik had in mijn vakantie wel alle pasjes mee, maar van te voren opgeschreven en foto’s gemaakt wat ik meenam. Je zal maar zien dat je dat nodig hebt 😉

Reacties zijn gesloten.