HOE GAAT HET EIGENLIJK MET MIJ?

Het is al even geleden sinds mijn laatste artikel, maar here I am. Onwijs druk, heel erg moe, maar best tevreden. Eerlijk gezegd voel ik mij veel beter dan ik van tevoren had verwacht! Wil jij hoe het met mij gaat? Lees dan snel verder.

In mijn vorige post kon je lezen wat mij de komende periode allemaal te wachten staat. Daarin schreef ik onder andere over mijn nieuwe werkplanning, mijn nieuwe stage en over de nieuwe items voor mijn webshop. Nu ben ik ongeveer vier weken verder en alles gaat weer zoals het gaat. Zoals ik net al zei: onwijs druk, moe, maar zeker weten tevreden. Het plannen gaat al stukken beter en dat ook mede dankzij mijn nieuwe planner van structuur junkie.

STAGE
Inmiddels heb ik mijn plekje gevonden op mijn stageschool voor het aankomende halfjaar. Ik heb eindelijk een plek in het speciaal basisonderwijs gekregen waar ik het dan ook heel erg naar mijn zin heb. Het is een kleine klas met 13 hele lieve, leuke en gezellige leerlingen. In mijn stageklas heb ik leerlingen zitten met leerproblemen, gedragsproblemen en sociaal-emotionele problemen. Een hele uitdaging dus om deze 13 leerlingen tegemoet te komen op alle gebieden die nodig zijn, maar wel dé uitdaging waar ik naar zocht en die ik nodig had. Ik merk dan ook dat ik beter over mijn lessen na moet denken, over het niveau van de lesstof en over de verschillen in de groep. Het reguliere basisonderwijs is voor mij dan ook een stukje makkelijker, maar ik leer hier zeker weten heel erg veel van. Het is bijzonder om deze leerlingen meer te kunnen begeleiden dan dat ik in het regulier onderwijs zou kunnen en ik heb dan ook het idee dat ik veel gerichter aan het werk ben. Zowel met de hele groep als één op één. Wanneer ik zelf niet voor de groep sta, begeleid ik leerlingen individueel. Ze hebben bijvoorbeeld veel moeite met lezen, spellen of schrijven. Ik ben dus eigenlijk altijd actief bezig op mijn stage!

WORK WORK WORK
Naast mijn stage ben ik ook weer meer gaan werken. De laatste maanden probeer ik de juiste balans te vinden waardoor ik soms meer ging werken en dan weer minder ging werken. Ik werk nu iedere week op donderdagavond en om de week op zaterdag of zondag. Ik moet toegeven dat de eerste drie weken echt wel even weer wennen waren en dat ik donderdagavond al heel erg moe was. Hiervoor had ik af en toe een heel weekend vrij en dat heb ik nu natuurlijk opgegeven. Op dit moment ben ik er eigenlijk al wel weer aan gewend en probeer ik een weg te vinden in mijn vermoeidheid, want ja, die neemt natuurlijk wel toe!

PLANNEN
Onlangs heb ik de planner van structuurjunkie aangeschaft. Ik was direct al heel erg enthousiast en kon niet wachten om hem in te vullen. Ik voelde mij na het invullen van mijn weekplanning best opgelucht, want er waren meer ‘gaten’ over dan ik van tevoren had gedacht. In mijn hoofd is het altijd een enorme chaos en ik merk ook dat ik de laatste tijd erg vaak dingen vergeet of kwijtraak. Ik raak dan ook echt even in paniek, want ik raak eigenlijk nooit iets kwijt en ik vergeet ook nooit iets. Beetje bij beetje keert dat weer terug naar het oude en gebruik ik planner dan ook intensief. Ik vind de planner dan ook een echte aanrader wanneer je hoofd ook snel overspeld wordt door chaos.

WEBSHOP//BLOG
Ondertussen zijn er alweer enkele nieuwe musthaves in de webshop verschenen, maar ook komen natuurlijk nog veel meer nieuwe items aan! Op dit moment kun je onder andere twee paar te gekke leopard haarbanden shoppen, een mooie black dress en een heerlijke warme coll trui! Heb jij ze al gespot? Vergeet niet dat de feestdagen al weer sneller voor de deur staan dan je wellicht door hebt, dus wees er op tijd bij! Wij werken namelijk met een beperkte voorraad om ons assortiment regelmatig af te wisselen.

Naast de nieuwe musthaves ben ik de laatste weken wel iets minder actief geweest. Ik merk dat ik het prettig vind om het begin van het nieuwe studiejaar mijn aandacht te leggen op alles wat ik hiervoor moet doen en dat betekent minder tijd en energie voor de website. De afgelopen weken vond ik dat prima, maar mijn website geeft mij veel energie en daarom ga ik dit vanaf nu ook weer oppakken. Wat betekent dat? Meer blog artikelen en actiever op social media. Volg jij ons trouwens al op Facebook en Instagram?

Hoe gaat het eigenlijk met jullie? Laat het mij weten in een reactie hieronder!

Veel liefs,
Eileen

 

Een reactie op “HOE GAAT HET EIGENLIJK MET MIJ?

  1. Pingback: WAAROM VROEG OPSTAAN ZO SLECHT NOG NIET IS! - 24|7 Musthaves

Reacties zijn gesloten.