Gezonde en makkelijke gerechten met HelloFresh! (Nu €25 korting!)

Sinds een aantal weken zijn wij begonnen aan HelloFresh. Ik was hier altijd een beetje sceptisch over, maar ik ben echt verrast. Er zijn zoveel meer voordelen dan nadelen aan. Ben je benieuwd? Lees dan snel verder!

HelloFresh bestaat al een tijdje en je hebt er vast wel eens van gehoord. Ik zie zelf ook steeds vaker een busje rondrijden en van HelloFresh en begon me steeds vaker af te vragen of het nou echt zo fijn zou zijn. Onlangs waren wij met Robin zijn broertje en zijn vriendin en die vertelden hierover. Robin raakte ook direct enthousiast en dezelfde avond hebben wij nog onze eerste maaltijden besteld.

Krijg nu €25,- korting op je eerste box als je via deze link registreert!

Het eerste pluspunt vond ik dat je kunt kiezen tussen wat voor box je wilt, naast een box voor maaltijden zijn er ook andere boxen beschikbaar. Je kunt ook kiezen voor een wijnbox, ontbijtbox of fruitbox. Daarnaast kun je bij de maaltijden box het aantal dagen kiezen. Je kunt ervoor kiezen om 3, 4 of 5 dagen per week te genieten van de heerlijke maaltijden van HelloFresh. Voor hoeveel personen wil jij een box ontvangen? Dat is helemaal aan jou (2 tot 6 personen).

Naast het aantal dagen en personen zijn er ook nog verschillende maaltijdboxen, namelijk een veggiebox, originalbox, quick & easybox en de familybox. Wij maken zelf gebruik van de original box en dan voor drie dagen. Op maandag en dinsdag loop ik stage en ben ik vaak laat thuis. Ideaal als je maaltijd dan binnen een halfuurtje op tafel kan staan. Verder is er nog een ruime keuze aan maaltijden. Op de website ven HelloFresh of op de kaart die je bij je bestelling krijgt, staan de recepten voor de volgende week. Ideaal, je kunt dus een week van tevoren al beslissen wat je wilt.

Er is nog een ander groot voordeel aan Hellofresh, want je kunt zelf kiezen uit een aantal dagen waarop jij je box bezorgd wilt hebben. Je kunt dit dus redelijk aanpassen aan jouw wensen. Persoonlijk vind ik dit erg prettig, omdat je dan niet verplicht aan een dag vast zit. Je krijgt je bestelling in een grote doos waarin de gerechten per doosje verpakt zitten. Alle ingrediënten zijn afgestemd op het aantal personen en je hoeft vrijwel zelf niets meer toe te voegen, op olie, boter, peper en zout en een aantal andere basic ingrediënten na. Je hoeft dus niet alsnog naar de winkel om je maaltijd klaar te maken. Ben jij al overtuigd? Meld je via deze link aan!

Wanneer je een maaltijd moet maken die je nog niet eerder hebt gemaakt, wil je natuurlijk wel een duidelijke uitleg hebben. HelloFresh levert ontzettend mooie recept kaarten bij je box waarop alles haarfijn beschreven wordt. Heb jij een maaltijd box voor 2 personen, maar wil je het recept ook eens voor vrienden maken? Geen probleem, op de kaart kun je ook de hoeveelheden per ingrediënt vinden voor meerdere personen. Zo weet jij altijd hoeveel je ergens van nodig hebt wanneer je de maaltijd voor meer of minder personen wilt klaarmaken. De recepten kaarten kun je natuurlijk mooi bundelen.

Er lijkt misschien geen eind aan te komen, maar er is nog een ander voordeel. De recepten van HelloFresh zijn anders dan je misschien zou verwachten. Elke week kom ik dingen tegen waarvan ik nog nooit eerder heb gehoord. Het zijn dan ook recepten die ik anders misschien niet zo snel zou kiezen. Tot mijn verbazing smaakt het zo ontzettend goed, en kijk ik tijdens het eten van mijn maaltijd alweer uit naar de volgende. Je leert combinaties van ingrediënten te gebruiken, waarvan je niet zou verwachten dat het lekker zou zijn. Lijkt het je toch niet zo lekker of komt het je niet uit? Dan zet je de box gewoon een weekje stop, want dit is geen enkel probleem.

Ben je ondertussen al nieuwsgierig geworden? Ik heb een leuke kortingscode voor je waarmee je maar liefst €25,- korting krijgt op je bestelling! Dat wordt een goedkoop weekje genieten van heerlijke verse maaltijden 😉
Klik op de volgende link (hier) en profiteer van €25,- korting op je eerste bestelling!

Gebruik jij al HelloFresh of ga je het proberen? Laat het ons weten!

Veel liefs,
Eileen

3 reacties op “Gezonde en makkelijke gerechten met HelloFresh! (Nu €25 korting!)

  1. Pingback: Januari - NIEUWE BAAN/CURSUS/HEEL VEEL DRUKTE - 24|7 Musthaves

Reacties zijn gesloten.