Eten laten bezorgen in Groningen

 

Als ik een keer geen zin heb om te koken, dan pak ik al snel de thuisbezorgd app erbij. Nu is het zo dat ik persoonlijk vind, dat er op thuisbezorgd voornamelijk ongezonde maaltijden worden aangeboden. Voorbeelden zijn vele pizza’s en snackmaaltijden als patat en frikandellen. Maar, er zijn bijvoorbeeld ook wel enkele sushi restaurants, wat weer iets gezonder is. Als ik op thuisbezorgd iets bestel, kies ik het meest voor een lekkere pizza. Domino’s en Cafetaria Quick and Tasty zijn bij mij de plekken waar ik het vaakst bestel.

Gelukkig is er nu ook een ‘gezondere’ variant van thuisbezorgd, namelijk ‘Fooddrop’. Het eten wat je hier besteld wordt ook nog eens op de fiets bezorgd, hoe duurzaam! Bij Fooddrop kan je meer ‘echte’ maaltijden bestellen, om het zo maar te zeggen. De olijfboom, The foodspot en Cook-Ing zijn voorbeelden van restaurants die beschikbaar zijn bij Fooddrop. Ik heb zelf een keer een heerlijke gezonde curry bij The Foodspot besteld. Na deze maaltijd had ik niet dat vieze volle gevoel wat ik normaal altijd heb na een pizza… herkenbaar?
Nee, na deze maaltijd voelde ik me precies goed verzadigd en had ik het idee dat ik een gezonde maaltijd naar binnen had gewerkt. Ben je lui en wil je een wat gezonder maal? Dan kan je dus het beste naar Fooddrop kijken.

Tot slot is er nog iets nieuws, genaamd afhaalkoerier.nl. Dit is nog in de kinderschoenen, want het bestaat sinds eind september. En hier is het mogelijk, jawel, om eten te bestellen bij onder meer de Mac of bij de Burgerking. Ook kan je bij Starbucks terecht voor een kopje ‘hippe’ koffie en bij lachgaskoerier patroontjes bestellen, juist ja. Dit kan allemaal op afhaalkoerier.nl. Wel is het zo dat afhaalkoerier.nl alleen bezorgt op vrijdag, zaterdag en zondag.

Dus mocht je een keer te lui zijn om te koken, dan is er genoeg keuze om een grote, kleine, vette, minder vette, vega en noem het maar op maaltijd te bestellen, in Groningen.