EEN TIJDJE STIL!

Joe, het was even een behoorlijke tijd stil vanaf deze kant en dit was ook zeker even nodig, maar we zijn er weer! Je zult je waarschijnlijk wel afvragen wat er ondertussen achter de schermen is gebeurt en in deze post praat ik je even lekker bij, want wij hebben jullie een heleboel te vertellen!

Allereerst, waarom was het nou zo stil? Simpelweg, enorme drukte en geen moment van rust. Aangezien ik een enige tijd geleden al besloten heb dat ik alleen artikelen schrijf wanneer ik hier inspiratie voor heb, maar ook echt tijd voor heb, is dit even achterwege gebleven. Mijn hoofd en ook mijn agenda zaten zo vol met onder andere tentamens, afspraken en werk dat ik gewoon even een pauze nodig had. Mijn lichaam gaf dit ook zeker weten aan en ik besloot om hier eens naar te luisteren. Dit heb ik gedaan en ik heb nu meer rust in mijn hoofd. Met de griep op de loer voel ik mij lichamelijk helaas niet veel beter, maar dat komt vanzelf wel weer! Voldoende vitamientjes en daglicht doet vast wonderen.

Zoals ik net al even kort toelichtte heb ik van 6 november tot 15 november de eerste tentamens van het derde studiejaar alweer gehad. Dit is altijd weer inkomen, want na een heerlijke zomervakantie, 8 studieweken en herfstvakantie ben ik mijn studeermood altijd een beetje kwijt. Vorig studiejaar had ik de slechte gewoonte om tot 00:00 uur middernacht met mijn vriendinnen naar de bibliotheek te gaan om daar te studeren, maar dit jaar besloot ik dit absoluut niet te doen. Ik ben blij dat ik dat gedeelte heb overgeslagen, want dit gaf mij veel meer rust. Het is natuurlijk ook onzin om 12 uur op een dag te studeren, je onthoud toch niet alles. Anyway, helaas heb ik nog maar een resultaat van mijn tentamen terug en is het nog even afwachten op de rest.

Ondertussen is de tweede periode van dit studiejaar alweer begonnen en moet ik met mijzelf afspreken dat ik de stof en opdrachten gewoon wekelijks bijhoud. Dit bespaard je zoveel werk vlak voor de tentamens, maar je weet vast wel hoe dit gaat.. dit gebeurt vaak niet. Een leerpuntje waar ik echt aan moet gaan werken, want ook nu staat mijn agenda tot aan oud en nieuw alweer vol. Hoe dat kan? Dat zal ik je hierna uitleggen!

Zoals ik regelmatig met jullie deel, doe ik naast mijn studie voor leerkracht basisonderwijs veel dingen ernaast. Natuurlijk 24|7 MUSTHAVES, werk ik in een schoenenwinkel maar heb ik ook al twee studies met succes afgerond. De laatste tijd ben ik weer lekker veel aan het knippen en kleuren en veel mensen willen natuurlijk voor de feestdagen nog even hun haren netjes! Ik vind dit onwijs leuk, want de mensen zijn tevreden en ik krijg steeds meer vraag vanuit hun vrienden/familie kring. Daarnaast ga ik ook wat extra werken in de winkel omdat ze de hulp goed kunnen gebruiken. Het past misschien wat minder goed in mijn agenda, maar ik vind het belangrijk dat je elkaar ondersteund wanneer dit nodig is.

Zoals je de afgelopen weken wel hebt kunnen zien zijn er nieuwe fashion en accessoire musthaves toegevoegd aan onze webshop! Wij hebben twee nieuwe feestjurkjes en een top toegevoegd, maar ook heerlijke handschoenen in maar liefst drie verschillende kleuren. Nog geen kijkje genomen? Doe dat dan hier.
Wanneer je bij 24|7 MUSTHAVES besteld, proberen wij het pakketje altijd op dezelfde dag nog te verzenden. In sommige gevallen is dit niet mogelijk, dan versturen wij het pakketje de volgende dag. Daarnaast ontvang jij je pakketje altijd leuk verpakt. Ben je toch niet tevreden? Geen probleem, je kunt het gewoon retourneren!
Houd onze website goed in de gaten want er komen nog meer nieuwe items aan.

En nu? Nu gaan we gewoon weer lekker door waar we mee bezig waren. Er zullen regelmatig nieuwe artikelen online verschijnen en maken wij ons klaar voor de feestdagen. Een onwijs drukke periode, maar wat een gezelligheid en wat een fijne sfeer. Heb jij al zin in je de feestdagen? 

Veel Liefs,
Eileen