Coffee tag!

Van Natascha van MamaTassel ontving ik deze leuke It’s a Coffee tag! Maar ben ik eigenlijk wel een echte coffee freak? Je leest het hieronder!

Wanneer dronk je je eerste kopje koffie? En hoe smaakte dat?
Ik weet niet meer precies wanneer ik mijn eerste kop koffie uitprobeerde, maar ik weet nog wel dat ik het toen niet heel erg lekker vond. Ik kon de smaak niet heel goed plaatsen, maar heb het daarna tijden niet meer geprobeerd. Robin dronk wel meerdere malen per dag koffie en toen wij samen gingen wonen kochten wij een mooi koffie apparaat van Illy. Beetje bij beetje heb ik geleerd om koffie te drinken en nu vind ik het heerlijk!

Met wie drink je graag koffie?
Ik drink vaak koffie met mijn vriendinnen op school of een lekkere kop koffie bij ons thuis. Soms spreek ik met een ander vriendinnetje af voor een snelle koffie date wanneer wij een hele drukke periode hebben. Zo zien we elkaar toch even om bij te kletsen en kunnen we genieten van een lekkere kop koffie. Natuurlijk mag Robin niet ontbreken!

Op welke momenten van de dag drink jij koffie?
Ik drink niet steady op een vast tijdstip koffie. Soms na het ontbijt, soms wanneer ik mijn vriendinnen zie op school, soms tijdens de colleges door, maar ik kan ook best een kop koffie nemen na het eten. Meestal houd ik het wel bij maximaal twee koppen koffie op een dag.

Wat is je favoriete koffievariatie? (espresso, cappuccino, latte, …)
Ik ben absoluut niet van de cappuccino, latte etc. Teveel melk voor mij, want ik houd dus echt niet van melk. Ik drink eigenlijk gewoon zwarte koffie en dat vind ik het allerlekkerste. Soms een scheutje karamel erdoor, dat vind ik dan wel lekker!

Wat is je favoriete koffiemerk?
Hmmm.. wij hebben drinken thuis altijd verse bonen koffie van Illy of Simon Lévelt. Dit vind ik ook de allerlekkerste koffie om gewoon zwart te drinken.

Probeer je vaak nieuwe soorten/ smaken uit? Of blijf je trouw aan één soort/ smaak?
Nee, ik drink eigenlijk gewoon altijd zwart. Dan weet ik zeker dat ik het lekker vind!

Heb je aparte soorten en smaken koffie voor je gasten?
Nee, wij hebben geen aparte koffie voor gasten. Ze krijgen altijd lekkere verse bonen koffie. Voor sommige mensen wellicht wel iets te sterk. Ik heb wel altijd suiker en melk in huis!

Waar koop jij je koffie?
Wij kopen onze koffie altijd bij Simon Lévelt of bij de Media Markt. In de supermarkt verkopen ze niet de Illy bonen en bij de Media Markt wel.

Hoe drink jij je standaard kopje koffie?
Een druk op de knop en klaar!

Wat vind jij het lekkerst bij koffie?
Een lekkere brownie vind ik echt wel dé perfecte match.

Een gemene: nooit meer koffie of nooit meer thee?
Nooit meer koffie, daar hoef ik niet over na te denken. Ik heb namelijk een hele grote liefde voor lekkere thee, vooral tijdens de koude winterdagen. Het liefst wissel ik dan ook af met zoveel mogelijk diverse smaken. Ook deze halen wij altijd bij Simon Lévelt. Zeker een aanrader!

Dit waren mijn antwoorden op de It’s a Coffee tag en wil deze tag graag doorgeven aan twee andere bloggers. Marjolein van Made of Yellow en Laura van Laurawitsmeer aan jullie de eer om deze leuke tag in te vullen en weer door te geven! Heel veel plezier met het invullen.

Zoek jij nog een leuk cadeau voor een echte koffie liefhebber? Wat dacht je van onze Coffee Bords?

Veel liefs,
Eileen

Een reactie op “Coffee tag!

Reacties zijn gesloten.