De Liebster Award, ik ben genomineerd!

Onlangs ben ik door Monique genomineerd voor de Liebster Award. Ontzettend leuk om eens genomineerd te worden en hieraan mee te mogen doen! Ik zal je eerst eens kort uitleggen wat deze award nou eigenlijk inhoudt.

De Liebster Award is een award waarbij je door andere mede bloggers genomineerd wordt voor deze prijs. Hierdoor komt jouw blog in de schijnwerpers te staan en leren bloggers en alle andere lezers jouw als blogger een beetje beter kennen. De genomineerde krijgt vijf vragen die hij/zij moet beantwoorden in deze blog en nomineert daarbij vijf andere beginnende bloggers. Daarnaast bedenkt de genomineerde vijf andere vragen voor de bloggers die hij/zij nomineert. Je kunt hier dus ook nog je creativiteit in kwijt.

Zoals ik net al zei ben ik genomineerd door: Door Monique. Ik wil haar dan ook bedanken voor deze nominatie voor De Liebster Award. Monique heeft een leuke lifestyle blog waarop je een diversiteit aan mooie geschreven artikelen kunt vinden. Ben je op zoek naar een nieuwe blogger om te volgen? Dan is haar website zeker een bezoekje waard! 

Voordat ik de vijf vragen van Monique ga beantwoorden, zal ik even kort de regels aan jullie uitleggen:

  • Bedank de persoon die jou genomineerd heeft en post een link naar zijn/haar blog
  • Zet een foto van de award op je blog
  • Beschrijf jouw favoriete blog
  • Beantwoord de vragen van de persoon die jou genomineerd heeft en maak nieuwe vragen voor de bloggers die jij nomineert
  • Nomineer jouw favoriete blogs
  • Kopieer de regels in je blogpost
  • Informeer de bloggers die jij genomineerd hebt, en stuur hen een link van je blogpost


De vragen aan mij:
Waarom ben je begonnen met bloggen?
Ik ben als eerste begonnen met mijn eigen webshop, maar merkte als snel dat ik het ontzettend fijn vond om dingen met andere mensen te delen. Ik werkte toen nog als schoonheidsspecialiste en was bijna klaar met mijn kappersopleiding. Ik was dus altijd al veel in contact met mensen om mij heen en kreeg vaak te horen dat ik zo mooi kon vertellen. Ik besloot om hier meer mee te gaan doen en ben naast mijn webshop ook een blog begonnen. Ik ben nog steeds blij dat ik deze keuze heb gemaakt, en post nieuwe artikelen wanneer ik daar behoefte aan heb. Het is soms erg ontspannend om gewoon de dingen in een blog post te typen en met de wereld te delen, maar soms geeft het mij ook onrust als ik het heel erg druk heb.

Hoeveel tijd spendeer je wekelijks aan je blog? 
Zoals ik net al benoemd heb, ik post dingen wanneer ik daar behoefte aan heb. Ik ervaar wel dat het mij veel voldoening geeft en dat ik hier soms vaker de tijd voor moet nemen. Ik durf dus niet precies te zeggen hoeveel tijd ik per week aan mijn blog spendeer.

Wat heb je allemaal meegemaakt door je blog? 
Wat mij vooral is opgevallen is dat zoveel mensen het lezen, waarvan je het niet had verwacht. Ik krijg regelmatig de reactie: ‘Wat heb je weer een mooi artikel geschreven.’ Of ‘Wat goed dat je dat gedaan hebt!’ Ik ben dan echt verbaasd en tegelijkertijd ook heel erg enthousiast. Daarnaast heb ik al een aantal leuke opdrachten mogen doen voor bedrijven dankzij mijn blog. Ik hoop dit ook in de toekomst verder uit te breiden.

Wat zijn je belangrijkste blog doelen voor 2018?
Op nummer 1 staat dan toch mensen inspireren. Ik vind het fijn om persoonlijke ervaringen met mensen te delen, dat merk ik steeds vaker. Ik denk ook omdat ik daar altijd veel reacties op krijg van de mensen om mij heen. Daarnaast hoop ik nog een aantal mooie opdrachten te mogen te doen en zit ik eraan te denken om iets op de markt te brengen.. maar daar mag ik nog niet te veel over zeggen.

Welke blogger inspireert jou? 
Dit vind ik best een lastige vraag, want ik heb niet specifiek een blogger die mij inspireert. Ik lees regelmatig artikelen van diverse bloggers wanneer ik iets voorbij zie komen dat mij interesseert en vind het ook belangrijk dat wij elkaar daar in steunen. 

Ik mag nu ook vijf beginnende bloggers nomineren voor de Liebster Award en ik heb er een aantal aan mijn lijstje toegevoegd. 
Als eerste wil ik Hey Frits nomineren. Alleen de afbeelding die ik zag staan en de naam trokken me al aan om een kijkje te nemen. En zie daar, een ontzettend mooie, leuke website over food&travel. Twee hele belangrijke en fijne dingen in het leven. 

Nummer twee op mijn nominatie lijstje is WeLeaf! Aller eerst dikke credits naar de website. Alle nieuwsgierigheid werd direct in mij naar bovengehaald en heb eens heerlijk rondgekeken en gelezen. Ik wil hier verder niet te veel over zeggen, want je moet dit zelf gewoon even zien. Een tip, het heeft alles te maken met reizen en je wil direct zelf een mooie reis gaan maken! 

Nummer 3 op mijn lijstje is Sandya van Wtfmoment. Een van de belangrijkste dingen die voor mij belangrijk zijn is de naam van de website, Heel eerlijk, ik word door deze leuke naam gelijk nieuwsgierig. Ik besloot om een kijkje te nemen op haar website en kan mij erg goed vinden in haar manier van schrijven. Daarnaast is haar blog persoonlijk, daar houd ik van! 

We all need a lot more of positivity en daarom nomineer ik Het dolce leven!  “OFTEWEL: HET FIJNE, MOOIE EN LEKKERE LEVEN!” Hier kun je diverse artikelen lezen over andere geluk momenten. Dit artikel spreekt mij direct aan en daarom nomineer heb ik haar genomineerd. Nienke is pas begonnen met bloggen, maar is zeker het volgen waard! 

Als laatste nomineer ik kuukskes. Wederom een ontzettend mooie website waarop je diverse artikelen kunt lezen over food & lifestyle. Het eerste wat mij opviel waren de mooie foto’s en bijzondere gerechten. Wil jij nieuwe recepten ontdekken? Neem dan een kijkje op haar site!  

En dan mijn vragen aan jullie:
– Als je voor een dag een realityster mocht zijn, wie zou je dan kiezen? 
– Wie of wat heeft jou geïnspireerd om een blog te beginnen?
– Wat is je grootste angst? 
– Waar ben jij het meeste trots op?
 – Hoe zou jij jezelf hebben genoemd als je jezelf een naam mocht geven? 

 

Zijn er nog dingen die je over mij zou willen weten? Laat het mij weten in een reactie! 
Bedankt voor het lezen van mijn post en tot snel!

Veel liefs X